Recepty z vepřového masa

Vepřové maso je velmi oblíbené zvláště v české kuchyni. Na vesnicích se připravují zabijačky, při kterých se vyrábí nejrůznější produkty, jako jsou jaternice, jelita, prejty, tlačenky, klobásy a samozřejmě bourání samotného masa. Zabijačky se konají nejčastěji v zimních měsících, kdy se maso dále zpravuje, nakládá, mrazí apod. Recepty z vepřového masa jsou velmi rozmanité, stejně tak, jako recepty pro jednotlivé produkty. Vepřové maso není složité na přípravu. Zvláště moderní kuchyně se vyznačuje jednoduchým kořeněním, a to základním kořením jako je sůl a pepř a následně pak bylinky, ideálně v čerstvém stavu. Klasická česká kuchyně pak vepřové maso používá do omáček, pro pečeni i na plátky pro přípravu minutek. Vepřové maso se dá připravit na mnoho způsobů a vždy se díky použitému koření nebo přílohy chuť obměňuje. Recepty z vepřového masa se hodí pro sváteční tabuli, nedělní obědy apod. Staňte se fanoušky internetového magazínu pro ženy, Mamči, a mějte tak vždy po ruce všechny redakcí i čtenářkami ověřené recepty z vepřového masa, které budou chutnat vám i celé vaší rodině! Na Mamči pro vás každý den připravujeme spoustu článků s radami a tipy, jak být krásná žena, dokonalá milenka a nejlepší maminka.

Stránka 1 z 6 1 2 6

Přidejte si Mamci.cz na hlavní stránku

Přidat na Seznam.cz

Kuchařka

Vítejte zpět!

Níže se přihlaste do vašeho účtu

Načtěte vaše heslo

Vložte prosím vaše uživatelské jméno nebo email pro reset hesla

Opravdu chcete odemknout tento příspěvek?
Počet pro odemknutí : 0
Opravdu chcete zrušit předplatné?