Kari je plné vůní indické koření, které obohatí chuť každého masa. Přidejte ho k vepřovému a připravte výborné jídlo zapečené s fenyklem.
Viz recept Marcela na pečené vepřové s fenyklem a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
http://kuchynelidlu.cz/product/pecene-veprove-s-fenyklem

Nákupní seznam
800 g vepřových kostek na guláš Čerstvá porce
3 fenykly
1 pórek (pouze bílá část)
200 g cherry rajčat
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
2 lžíce kari koření Mikado
olivový olej Primadonna
kůra z 1 citrónu
1 cibule
3 stroužky česneku
150 ml suchého bílého vína Pinot Grigio
250 ml vepřového vývaru
250 ml smetany ke šlehání Pilos (obsah tuku 33 %)

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku – http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu – https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Prima recept na jídlo z vepřového masa.

Komentujte

avatar
  Subscribe  
Upozornit na