Tradiční ragú v podání Kuchyně Lidlu! Podívejte se jak Roman Paulus připravuje vepřové ragú s kukuřicí a fazolemi.
Viz recept Romana na vepřové ragú s kukuřicí a fazolemi a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
http://kuchynelidlu.cz/product/veprove-ragu-s-kukurici-a-fazolemi

Nákupní seznam
600 g vepřové krkovice bez kosti v celku Čerstvá porce
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
1 cibule
4 stroužky česneku
4 lžíce krájených loupaných rajčat Freshona
300 ml vepřového vývaru
3 bobkové listy Mikado
1 pálivá paprička
100 g sterilované kukuřice Freshona
100 g sterilovaných červených fazolí Campo Largo
12 menších brambor
olivový olej Primadonna
2 větvičky čerstvého rozmarýnu
2 lahůdkové cibulky

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku – http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu – https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Prima recept na jídlo z vepřového masa.

Komentujte

avatar
  Subscribe  
Upozornit na