Konfitování je tradiční francouzský způsob nakládání masa v soli. Vyzkoušejte konfitovaný bůček a podávejte ho s voňavým zelím. Toto jídlo si určitě vychutnáte!
Viz recept Romana na konfitovaný vepřový bůček se zadělávanou kapustou a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! http://kuchynelidlu.cz/product/konfitovany-veprovy-bucek-se-zadelavanou-kapustou-od-romana

Nákupní seznam
1 kg vepřového boku Čerstvá porce
2 l vody
sůl
4 stroužky česneku
čerstvý rozmarýn
asi 1 l selského sádla
200 g kapusty
50 g slaniny na kostičky Dulano
100 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel)
1/2 cibule
150 ml smetany ke šlehání Pilos (obsah tuku 33 %)
1 lžička francouzského másla (máslo smícháme s hladkou moukou Castello v poměru 1:1)
černý pepř v mlýnku Kania

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku – http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu – https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Prima recept na jídlo z vepřového masa.

Komentujte

avatar
  Subscribe  
Upozornit na