Ryba na obed je vždy dobrý nápad! Vyskúšajte napríklad vyfiletovaného pstruha s jemným zemiakovým pyré.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/filety-zo-pstruha-so-spenatom-a-zemiakmi a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
2 pstruhy dúhové
200 g zemiakov
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
100 g masla
100 ml plnotučného mlieka Pilos
3 lahôdkové cibuľky
50 g hladkej múky Castello
slnečnicový olej Promienna
4 strúčiky cesnaku
4 vetvičky čerstvého tymianu
šťava z 1 citróna
1 cibuľa
125 g čerstvého špenátu
16 cherry paradajok

Navštívte Kuchyňu Lidla – http://kuchynalidla.sk/
Sledujte ponuku – http://lidl.sk
Nájdite nás na Facebooku – http://facebook.com/lidlslovensko
Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e – https://www.linkedin.com/company/lidl-slovensk%C3%A1-republika-v-o-s-

Vyzkoušejte recept na rybí maso. Nejen, že je zdravé, ale při správném zpracování i výborně chutná. Portál pro maminky mamci.cz Vám přináší stovky receptů zdarma.

Komentujte

avatar
  Subscribe  
Upozornit na